Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SAZNAJTE KO JE STVOREN ZA VAS Horoskopski znak otkriva vaš idealan tip muškarca

Zabava
Autor:

Foto: Shutterstock

Svaka žena ima određeni tip muškarca koji je najviše privlači.

I dok jedne privlače neizlječivi romantičari, druge više privlače mačo muškarci, a veliku ulogu u tome, navodno, igra i horoskop.

Postoji savršen tip muškarca za svaku od četiri grupe znakova pa provjerite kakav je vaš:

Vodeni znakovi – Rak, Ribe, Škorpije

Vodeni znakovi uvijek su spremni za akciju i obično su jako spontani pa iste stvari cijene i kod potencijalnih partnera. Ako ste rođene u jednom od ovih znakova, potreban vam je muškarac koji baš poput vas voli izlaske, putovanja i avanture.

Vatreni znakovi – Lav, Ovan, Strijelac

Pristojni i dobri muškarci jednostavno ne privlače žene rođene u vatrenim znakovima. Njima su puno zanimljiviji “bezobrazni” momci koji će unijeti malo uzbuđenja i akcije u vezu. Ali budite oprezne da ne biste naletjele na nekog zaista opasnog muškarca koji donosi samo probleme.

Vazdušni znakovi – Blizanci, Vaga, Vodolija

Žene rođene u ovim znakovima obično su dosta nesigurne pa im je potreban odlučan i dominantan muškarac na kojeg mogu da se oslone i koji će im, s vremenom, pomoći da i same izgrade samopouzdanje. Vazdušne znakove zato najčešće i privlače muškarci koji vole da preuzmu inicijativu i ponašaju se zaštitnički prema njima.

Zemljani znakovi – Djevica, Bik, Jarac

Zemljanim znakovima u životu je jako bitna finansijska sigurnost pa ih najviše privlače uspješni muškarci koji im to mogu pružiti, dok druge vrijednosti padaju u drugi plan, prenosi Index. Ali, ako ste rođene u jednom od ovih znakova, novac i karijera ne bi trebalo da vam budu prioritet u pronalaženju partnera, već samo dodatni bonusi.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO