Politika

"SDS JE JEDINI IZBOR" Nakon Dodikove izjave da će biti kandidat SNSD oglasio se Mićić

Razgovarm sa svima kojima je u cilju razvoj Semberije, jer naši projekti moraju biti nastavljeni. Srpska demokratksa stranka je naš jedini politički izbor, poručio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić nakon što je lider SNSD sinoć rekao da će on biti njihov kandidat i da je to “već završeno”.

"SDS JE JEDINI IZBOR" Nakon Dodikove izjave da će biti kandidat SNSD oglasio se Mićić
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Mićić danas nije odgovarao na naše pozive, ali je na svom Fejsbuk profilu objavio kratku poruku kojom ne demantuje, ali ne potvrđuje Dodikove tvrdnje da je sve između njih dogovoreno.

Posted by Мићо Мићић /Mićo Mićić/ on Thursday, February 27, 2020

 

Podsjećamo, Milorad Dodik je na jučerašnjoj Posebnoj sjednici NSRS izjavio je da opozicije više nema u Doboju, a potom je govorio o političkim kombinacijama u Bijeljini, gdje SNSD pregovara o saradnji na izborima sa aktuelnim gradonačelnikom i predsjednikom lokalnog SDS Mićom Mićićem.

Pročitajte još

Još sada kada Mićo pređe kod nas i bude naš kandidat za gradonačelnika. Samo da vas obavijestim da je to gotovo. Napadamo Bijeljinu! Sada će vjerovatno Mirko Šarović izbaciti Mićića iz SDS – rekao je Dodik na sjednici Narodne skupštine RS.