Sudbine

„SIN GA JE IZ BIJESA UDARIO U CJEVANICU" Branislav Lečić otkrio zašto su njegova djeca napustila školu Mike Aleksića

Nakon što je glumica Milena Radulović javno istupila sa tvrdnjama da ju je, dok je još bila maloljetna, silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, mnoge poznate ličnosti su joj javno pružile podršku.

„SIN GA JE IZ BIJESA UDARIO U CJEVANICU" Branislav Lečić otkrio zašto su njegova djeca napustila školu Mike Aleksića
FOTO: D. MILENKOVIĆ/RAS SRBIJA

 Glumac Branislav Lečić otkrio je da su njegov sin Ivan i kćerka Ana bili u školi Mike Aleksića, ali su se poslije godinu dana ispisali jer im se nije svidio njegov metod rada.

Pročitajte još

– Očigledno da je vršena manipulacija, seksualna ucjena i to dovodi do činjenice da je iz svog ponašanja baštinio poziciju kojom je mogao da vrši pritisak na mlade djevojke i djevojčice. Ja sam svoju djecu upisao jer je bio na dobrom glasu i bilo je korisno da im skrene pažnju sa igrica, u nešto što je jako korisno da se čita, uče tekstovi i oslobađa od straha. Iz iskustva glumca sam to želio. Njih dvoje su bili tamo godinu dana, smetalo im je što viče što se dere, pa su se na kraju ispisali – ispričao je Lečić u jutarnjem programu na Prvoj televiziji.

On je dodao da se dogodio i incident, za koji je kasnije saznao, između vlasnika škole glume i njegovom sina Ivana, piše Blic.

– Desio se incident. Moj sin je stegao pesnice na času, od naboja i bijesa je udario nogom Miku u cjevanicu. On nikada nije bio agresivan i ja sam poslušao svoju djecu i riješio da iz škole koja ih muči ispišem. Osjetili su agresiju, jer mi nikada u kući nismo koristili taj metod – zaključio je glumac.