Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SJEĆATE LI SE ODBJEGLE MLADE Nakon drame na vjenčanju Elda živi NOVI ŽIVOT S NJIM

Regioni
Autor:

Foto: Elda Mujčin/Facebook

Elda Mujčin odbjegla mlada o kojoj je javnost iz BiH čitala, započela je svoj život nakon drame koju je doživjela na svadbi.

Naime, mlada samohrana majka život je uzela u svoje ruke, sakupila hrabrost i svaki svoj dah posvetila sinu kojem je dobila sa Edinom Huseljićem, mladoženjom od kojeg je otišla nekoliko sati nakon vjenčanja.

Inače, priča o odbjegloj mladi kao bomba odjeknula je ne samo u BiH već i u cijelom regionu. Iako su mnogi mislili da će se Elda zbog trudnoće vratiti svom mužu, to se nije desilo o čemu svjedoče njeni statusi, koje svakodnevno objavljuje na Fejsbuku.

– Ti se nećeš sjećati one noći kada sam sama ležala u bolnici u najstrašnijim ujedno i najdivnijim bolovima,posmatrala mjesec tiho šaputala, tebi i sebi: “Možemo mi ovo”.

Foto: Facebook

Ti se nećeš sjećati kako si me pogledao samo nekoliko sekundi nakon što si došao na ovaj svijet, kao ni mene kako te privlačim na grudi i šapućem ti na uvo “Zdravo, dušo.”

Ti se nećeš sjećati kako si, kao čarobnim štapićem, izliječio moj slomljeni duh. Kako si zacijelio moje srce. Ispunio moj život. Bila sam tako izgubljena prije nego što sam te dobila,a ti si me ponovno sastavio – napisala je u emotivnom statusu Elda Mujčin.

Inače, sudbina ovo dvoje mladih posebno je zanimljiva, jer je na njihovom vjenčanju izbila svađa između Elde Mujčina i Edina Huseljića oko prikupljenog novca na njihovom vjenčanju. A nije ga bilo malo, na tacnu je bacalo 300 gostiju koji su došli da ih isprate u zajednički život.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO