Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SKANDAL POSTAJE SVE GORI PO PJEVAČICU Pojavio se i DRUGI SVJEDOK na sudu protiv nje

Zabava
Autor:

Foto: Walter Bieri/EPA

U toku ove nedjelje američka pop zvijezda Kejti Peri se susrela sa optužbama za navodno zlostavljanje glumca Džosa Klosa, koji je tumačio jednu od uloga u spotu za njenu pesmu “Teenage dream” prije nekoliko godina.

Podsjetimo, on je, prema sopstvenom priznanju, te 2010. godine doživio niz neprijatnih scena zbog Perijeve, a najgnusnija je bila ona u kojoj mu je ona navodno skinula šorts ne bi li pokazala njegov polni organ prijateljima homoseksualne orijentacije.

Klos tvrdi da je godinama ćutao iz straha, ali da je sada odlučio da progovori kako bi spriječio da mnogi prolaze isto što i on “samo zato što su neke žene moćne”, kao i kako bi ukazao na to da i žene mogu biti zlostavljači a ne samo muškarci.

Međutim, ovo nije usamljen slučaj. Kako prenosi “Rossiyskaya Gazeta”, gruzijska voditeljka Tina Kandelaki optužila je Kejti zbog uznemiravanja koje je doživjela na jednoj žurci.

Kako ona ističe, pjevačica ju je navodno neprimjereno dodirivala naočigled svih i pokušavala da je poljubi, a to se nastavilo i nakon što joj je ona u više navrata sugerisala da nije zainteresovana za takvu komunikaciju.

Kandalakijeva je odlučila da podigne tužbu protiv Kejti ne bi li uputila podršku Klosu.

Perijeva se još uvijek nije javno oglašavala ovim povodom.

Podsjetimo, američka pop zvijezda je i ranije dovođenja u vezu sa neprimjerenim ponašanjem i seksualnim uznemiravanjem. 2018. godine je na silu poljubila jednog od učesnika “Američkog idola”, dok je tokom dodjele “iHeart Music” nagrada uhvatila pjevača Šona Mendeza za zadnjicu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO