Politika

Škrebić poručio: Iz Doboja smo poslali poruku sabornosti

Član predsjedništva SPS Dragutin Škrebić izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je u Doboju održan sastanak Njegove svetosti Patrijarha srpskog gospodina Porfirija sa predstavnicima svih srpskih parlamentarnih stranaka i da je time poslana poruka sabornosti.

Škrebić poručio: Iz Doboja smo poslali poruku sabornosti
FOTO: SPS

Takođe, značajnom je ocijenio činjenicu da se potvrdila opredijeljenost da se ne prihvate nametanja odluka bivšeg visokog predstavnika i da po tom pitanju postoji složan stav svih partija iz Srpske.

Pročitajte još

Škrebić je u ime članova SPS i u ime predsjednika SPS Gorana Selaka izrazio zahvalnost patrijarhu Porfiriju na posjeti Doboju i Srpskoj, kao i na predanom radu na okupljanju naroda i njegovanju vrijednosti koje su vitalne srpski narod u Republici Srpskoj.

– Potrebna nam je trezvena politika i promišljeno postupanje, a nikakva radikalizacija nije u interesu srpskog naroda. Spoljno-političku orjentacija predsjednika Srbije Aleksandra Vučića je odličan putokaz za Srpsku u odnosima sa međunarodnom zajednicom, a naš cilj moraju biti nove investicije u Srpskoj, na sličan način kako su njemački investitori prepoznali Srbiju, te da u svakom političkom nastupu moramo imati u vidu i taj aspekt ukoliko želimo da zadržimo privrednike i stanovništvo u Srpskoj – poručio je Škrebić.

Prihvati notifikacije