Gradovi

"Hoćeš da nas ubije auto, je l' to hoćeš!?": Muškarac i žena se prvo svađali, on pokušao I da se baci pod vozila (VIDEO)

Dvije osobe nasred Ustaničke ulice u Beogradu napravili su totalni haos.

Muškarac i žena se svađaju na parkingu
FOTO: BLIC TV/SCREENSHOT

Sve je počelo svađom, da bi nakon toga istrčali na ulicu, a na kraju muškarac je čak ljutito lupao šoferšajbne automobila, što parkiranih, što onih u vožnji.

Naime, na društevnim mrežama osvanuo je video-snimak, muškarca i djevojke koji su vodili žestoku raspravu na parkingu, da bi on u jednom momentu istračao na ulicu, a sudeći po snimku, sa namjerom da ga udari auto.

Pročitajte još

U tom momentu djevojka je glasno uzvikivala “Neću da me ubije auto. Je l’ ti hoćeš da nas ubije auto, je l’ to hoćeš?”

Ovo dvoje mladih ljudi, nastavilo je da se svađa i trči po ulici i parkingu, gurali su i raspravljali na nasred kolovoza.

Sva vozila koja su se zatekla na ulici, u tom trenutku su zastajala, dok se ovo dvoje ljudi nije sklonilo sa ulice.

Nakon što su se pomjerili sa ulice, muškarac je nastavio sa divljačkim ponašanjem, tako što je lupao o šoferšajbnu automobila na parkingu ispred zgrade, šutirao vozila, a djevojka je nastavila da mu se obraća riječima “Alo, stani, smiri se”.

Međutim, muškarac je ponovo krenuo prema ulici i to pravo na autobus. Imao je sreće da ga vozilo gradskog prevoza nije udarilo, pa je opet nastavio da divlja. Djevojka mu se na kraju obratila “Ma, idi bre” i ušla u auto. Mladić je u tom momentu, pošao ka njoj, otvorio vrata automobila i nastavio da se raspravlja sa njom.

– Mogao bi samo jednom da mi udari po kolima, poslije toga bi ga pokupili samo ovi u bijelim mantilima” ,”Svi su mnogo ludi dok ne dođe luđi i tako u krug… Žao mi je sto se neko nije nadao da ih malo “umiri”, “Koliki će mu biti račun kod limara?”, “Da li je iko pozvao policiju, jer ovo je baš trajalo?” samo su neki od komentara ispod ove objave, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije