Gradovi

"SNSD izgubio odbornički klub" Radulović poručio Banjaluci i Bijeljini da je Modriča oslobođena

Dvojica odbornika SNSD u Modriči napustili su ovu stranku, čime je ova stranka izgubila klub u lokalnom parlamentu.

"SNSD izgubio odbornički klub" Radulović poručio Banjaluci i Bijeljini da je Modriča oslobođena
FOTO: MODRIČAINFO/FACEBOOK/SCREENSHOT

Potvrdio je ovo načelnik opštine Modriča, Jovica Radulović koji kaže da od juče SNSD u Modriči nema više odbornički klub jer su u Skupštini opštine Modriča ostala samo dva njihova odbornika, nakon što su druga dva prešla u nezavisne odbornike.

– Time je u potpunosti završena šesnaestogodišnja vladavina SNSD u Modriči koja je opustošila grad i raselila stanovništvo. Mi u Modriči smo pokazali da gdje god SNSD nema kontakt sa javnim novcem i pozicijama, nestaje i gasi se. Poručujemo i Bijeljini i Banjaluci da je Modriča slobodna i da će se plamen slobode razgoriti i u svih krajevima Republike Srpske – poručio je Radulović.

Načelnik Modriče je saopštio da mu je drago što ovu poruku može poslati javnosti baš u sedmici kada se u Banjaluci organizuju protesti protiv svih afera koje je vlast na čelu sa SNSD počinila poslednjih nekoliko mjeseci.

– Ukoliko pokleknemo i dopustiimo da se ugasi signal BN televizije, pitanje je šta je sledeće i na koji način će režim raditi da disciplinuje sve one koji ne misle kao vođa režima – kaže Radulović.

On je pozvao sve građane da dođu na mirne proteste opozicije u subotu, 2. oktobra 2021. godine i daju podršku slobodi medija koja je jedna od brana demokratije.

Prihvati notifikacije