Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ŠOKANTAN SNIMAK Prijedorčanin preživio TORTURU zbog zastave: “Nikad se nisam osjećao tako poniženo” (VIDEO)

Hronika
Autor:

Foto: privatna arhiva/screenshot Facebook

Prijedorska policija traga za Renatom Marjanovićem iz tog grada zbog toga što je juče maltretirao i vrijeđao sugrađanina Azrina Hodžića, potvrđeno je za Srpskainfo.

Marjanović je juče na svom Fejsbuk profilu objavio snimak na kojem se vidi kako tjera Hodžića da odlijepi naljepnicu sa grbom zastave BiH s prikolice.

Zatim jadnog čovjeka tjera da pogleda u kameru i kaže: „Izvinite, Srbi u Prijedoru, što sam lijepio zastavu BiH na prikolicu. Neću nikad više i poštujem Republiku Srpsku i Milorada Dodika“.

Isprepadani čovjek ponavlja za njim ove riječi, dok nekim alatom grebe grb zastave s prikolice.

U Policijskoj upravi Prijedor potvrdili su za Srpskainfo da im je ovaj slučaj prijavljen i da tragaju za Marjanovićem.

Prema našim saznanjima, tužilaštvo će ga teretiti da je počinio krivično djelo “javno izazivanje i podsticanje na mržnju”.

Azrin Hodžić pojasnio je za Srpskainfo šta se sve dešavalo juče u Prijedoru.

– Imao sam nekog materijala i došao sam na otpad da to prodam. Dok sam istovarao vidio sam tog momka kako gleda prema meni i nešto pokazuje prstom. Zatim mi je prišao i rekao da ga šalje „grupa iz Banjaluke i Mrđa“ i da moram skinuti grb zastave s prikolice – kaže Hodžić.

Dodaje da je prvo mislio da se taj momak šali, jer ga nikada ranije nije vidio. Međutim, Renato ga je, kaže, tada udario par puta i uhvatio za vrat.

– Govorio mi je da kada Dodik ne može imati zastavu Republike Srpske u kabinetu, da je ne mogu ni ja imati na prikolici. U jednom trenutku sam ga uhvatio oko struka i tada sam osjetio da ima pištolj za pojasom. Tada sam se još više prepao i šta ću… morao sam slušati šta mi govori. On je uzeo telefon i sve snimao. Svi mogu vidjeti kroz šta sam prošao – ističe Hodžić.

Foto: privatna arhiva/screenshot Facebook

Renato Marjanović

Dodao je da se dugo nije osjećao uplašenije, te da je ponižen od strane Marjanovića.

Kaže da da je Marjanović otišao kada je skinuta zastava, a da se on zatim uputio u policiju i prijavio šta se sve desilo.

– Čuo sam da je to problematičan mladić koji je sklon nasilničkom ponašanju. Ne znam čim sam ovo zaslužio – ispričao je Hodžić za Srpskainfo.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO