Zabava

"Spremna sam da mu RODIM DIJETE" Dalila i Car progovorili o vjeridbi i zasnivanju porodice (FOTO)

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" jedno pitanje je bilo upućeno Filipu Caru, a tiče se njegove budućnosti sa Dalilom Dragojević, da li planiraju brak i dijete.

"Spremna sam da mu RODIM DIJETE" Dalila i Car progovorili o vjeridbi i zasnivanju porodice (FOTO)
FOTO: ZADRUGA/SCREENSHOT

Ako bi saznao da je Dalila u emisiji “Premijera – Vikend specijal” hipotetički govorila sa sjajem i suzama u očima da bi voljela da ti rodi djecu, da li bi tražio prsten da je vjeriš?

– Mi smo već pričali o tim stvarima, znam njeno mišljenje, znam da je tako govorila i da je takva reakcija bila. Tako je i u “Amidžiju” i kad sa mnom priča pod pokrivačem. A to prsten, ja nisam bio ni za razvode u rijalitiju, a ne vjeridbe. Mada, ovde takvo ludilo vlada. Pričam sa njom o svemu, vidjećemo… Treba dosta toga da se uspostavi da bi do toga došlo, i jednog i drugog – rekao je Car, piše Blic.

FOTO: PINK / YOUTUBE
FOTO: PINK / YOUTUBE

– Jesam pričala vjerovatno sa sjajem u očima, uglavnom, pričali smo o raznim temama i kad mi je Nemanja postavio to pitanje, rekla sam da bih bila spremna da mu rodim dijete. Kada si sa nekim u vezi, imaš strast i emociju, logično je da može da se rodi nešto najlepše iz toga – rekla je Dalila.

– Zamisli tog demona – našalio se Car.

– Za mene je normalno, ako nekog voliš i sa tim nekim imaš intimne odnose, da je to sasvim normalno, nije ništa strano. To za prsten, to je za mene glupost. Ne vidim Filipa kao nekog ko bi padao na kolena, vjerio mene, da se ja topim. Meni je bilo neprijatno kad smo išli na Rajsko. Ako do toga dođe, ja ne bih dozvolila da bude ovdje – pričala je Dragojevićka.

– Ako ne daj Bože dođe do toga, biće napolju – rekao je Filip.

Prihvati notifikacije