Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SRCE MI SE CIJEPALO” Zbog ovih fotografija djeda sa cvijećem mnogi su na IVICI SUZA

Društvo
Autor:

Foto: jule/Twitter/Screenshot

“Gdje je ovo da odemo i kupimo sve?”, pitali su se korisnici Tvitera nakon objavljenje dirljive fotografije dekice koji prodaje cvijeće na ulici i svakog prolaznika dočeka sa osmijehom, dok većina samo prođe pored njega i ne primijeti ga…

– Srce mi se cijepalo na ovaj trenutak danas, kad je ovaj dekica svima nudio buketiće cvijeća sa osmijehom i svi samo prođu pored njega niko ni da mu se osmjehne, i onda on bude tužan… – glasila je objava jedne djevojke na društvenoj mreži Tviter, koja je mnoge rastužila.

Fotografije koje je objavila govore više od riječi… Široki osmijeh ovog skromnog deke, koji je očigledno primoran da na ovakav način namakne još koji dinar, a onda i tuga u njegovim očima zbog toga što nije bilo povratne reakcije sa suprotne strane …

“Bukvalno mi suze oči sad koliko tužno izgleda na trećoj slici”, “Plakaću. Slaba sam na stare ljude, a ovo je pretužno…”.

Mnoge je zanimalo gdje bi mogli da sretnu ovog divnog djeda, a kako saznaje Blic riječ je o beogradskoj opštini Medak 2. Neki od građana riješeni su da se upute na ovu lokaciju i kupe sve cvijeće koje on prodaje.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO