Hronika

SRPKINJA NESTALA U NJEMAČKOJ Porodica i policija tragaju za njom danima (FOTO)

Policiji u Njemačkoj 24. februara prijavljen je nestanak Tijane Ilić (35) iz Odžaka. Kako piše sajt “Nestali Srbija”, Fondacije Tijane Jurić, nestala djevojka inače živi i radi u Bensberu.

SRPKINJA NESTALA U NJEMAČKOJ Porodica i policija tragaju za njom danima (FOTO)
FOTO: PHILIPP GUELLAND/EPA

“Tijana radi u bolnici Marien Krankenhaus i posljednji put je viđena 21. februara u svom stanu”.

Naime, nestala Srpkinja je prekinula kontakt sa porodicom i prijateljima u utorak 18. februara. Kako navodi sajt “Nestali Srbija” ona se ni sa kim nije čula telefonom, niti je komunicirala preko društvenih mreža.

Po prijavi njene porodice, policija je 21. februara došla u njen stan kako bi provjerili šta se događa s obrzirom da se nije pojavljivala na poslu i nije se nikome javljala.

Ona je tada policajcima rekla da je sve uredu, međutim ni narednih dana se nije pojavljivala na poslu, a od 24. februara joj se gubi svaki trag.

https://www.facebook.com/NestaliSrbijaFondacijaTijanaJuric/posts/2853640271325956

Njeni najbliži kažu da bi Tijana kod sebe mogla da ima srpsku ličnu kartu i njemačku vozačku dozvolu, pošto njena ostala dokumenta, pasoš, kreditna kartica i markica nisu kod nje.

Tijana je visoka oko 168 centimetara i ima oko 56 kilograma. Vjeruje se da je u trenutku nestanka na sebi imala bež patike, tamne farmerke i crnu vjetrovku, moguće i kacigu za motor, prenosi Blic.