Zabava

Srpska nasljednica živi u vili sa 57 prostorija: Njen dom smješten je u luksuznom dijelu Londona, a evo ko su joj komšije (VIDEO)

Vila Tamare Eklston u najprestižnijoj ulici u Londonu mnoge je ostavila bez teksta.

Tamara Eklston u emisiji
FOTO: THIS MORNING/YOUTUBE/SCREENSHOT

Smješten u Kensington Gardenu u Londonu, najskupljoj ulici britanske prestonice, luksuzni dom kćerke Bernija Eklstona, bivšeg izvršnog direktora Formule 1 i Slavice Radić, procijenjen je na nevjerovatnih 307 miliona dolara.

Iako ova kuća posjeduje čak 57 soba, Tamara je svojevremeno izjavila da njen suprug Džej Rutland, kćerka Sofija i ona praktično koriste samo njihove spavaće sobe, dnevni boravak i kuhinju.

Postavlja se pitanje čemu služe onda sve te ostale prostorije?

Tamara i njena sestra Petra su nasljednice ogromnog bogatstva Bernija Eklstona, a i njihova majka Slavica Radić može da se pohvali pozamašnom imovinom. Ona je poslije razvoda od Eklstona 2009. postala jedna od najbogatijih žena svijeta, a pretpostavlja se da je dobila 3 milijarde dolara.

Fantastična kuća izgrađena je davne 1900. godine prostire se na četiri sprata, plus dodatna dva koji su u podrumu. Vrijednost ove kuće gotovo je utrostručena nakon dvogodišnjeg procesa renoviranja koje je završeno 2013. godine.

Čini se da je život bio i jeste previše dobar prema Tamari, koja osim što troši očev novac posjeduje i svoje kozmetičke brendove. Naravno, tu je i dobrotvorni rad zahvaljujući kom je non-stop zauzeta.

U okviru kuće nalazi se i trpezarija velelepnog izgleda koja može da primi veliki broj gostiju, kao i dječja soba male Sofije čiji je dekor inspirisan filmom Frozen.

U slobodno vrijeme porodica Eklston se opušta u bazenu ili parnom kupatilu koji se takođe nalaze unutar spektakulane kuće.

Fotografije prikazuju da Tamara živi život dostojan jedne princeze, a to ni ne čudi jer se luksuzna kuća nalazi u istoj ulici gdje i mnogobrojne rezidencije ambasada, dok baš preko puta jeste dom vojvode i vojvotkinje od Kembridža, prenosi BL portal.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije