Hronika

SRPSKAINFO OTKRIVA Ove popularne kafiće PRETRESLA JE POLICIJA u Banjaluci i Prijedoru (FOTO)

U policijskoj akciji „Fiskalne kase“ učestvovalo je više od 150 policajaca, koji su danas od ranih časova pretresali neke od najpoznatijih ugostiteljskih objekata u Banjaluci i Prijedoru.

SRPSKAINFO OTKRIVA Ove popularne kafiće PRETRESLA JE POLICIJA u Banjaluci i Prijedoru (FOTO)
FOTO: GORAN ŠURLAN, ALEKSANDAR GOLIĆ/RAS KOMBO

Kako Srpskainfo saznaje, u sklopu ove akcije pretreseni su: „Kset“, „Cinecitta“, „Mala stanica“, „Mala stanica merkator“, „Mactire pub”, „Kod Brke“, „Kazamat“, „Casamassima“, „Streamline“, „Vienna“, „Olivia“, „Lukijan“, „Vila Vrbas“, „Bizarre“, „Jova bar“, pekara „Malta By Miscela“, „Kafeterija 5“, „Bonafides“, „Milky onassis“, „Plan B“, „Voulez Vous“ (Prijedor), „MCB pivnica“, „San Trope“, „Sebastijan“, „Alegro“, „Scorpion“.

Vlasnik nekoliko pomenutih lokala, Dalibor Šajić, potvrdio je za Srpskainfo da policija pretresa njegove objekte, ali da ne zna o čemu se tačno radi.

Pročitajte još

U MUP Srpske su rekli da su Republičkom tužilaštvu podnijeli izvještaj protiv 32 osobe, zbog sumnje da su počinili 43 krivična djela.

Kako Srpskainfo saznaje, jedna grupa osumnjičenih su programeri koji su napravili program za malverzacije sa fiskalnim kasam, a druga grupa su ugostitelji koji su ga koristili.