Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SRPSKI TENISER POČEO DA ŽIVI SA DJEVOJKOM Filip se pomirio sa bivšom, odveo ju je U SVOJ DOM

Zabava
Autor:

Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija

Teniser Filip Krajinović nedavno se pomirio sa djevojkom Anđelom Novčić, a koliko je njihova veza ozbiljna najbolje govori to da su počeli da žive zajedno.

Filip Krajinović do juče je boravio u Dubaiju gdje je učestvovao na turniru, a kako je za njega takmičenje završeno vratio se u Beograd. Njemu je podršku pružala djevojka Anđela Novčić, a sudeći po fotografijama Blica, njih dvoje su počeli da žive zajedno.

Naime, oni su uslikani kada su stigli u luksuzno naselje u kojem teniser ima stan. Dočekao ih je prijatelj sa kojim su se srdačno pozdravili, a onda su izvadili sav prtljag iz kola. Anđela je svoje stvari takođe odnijela kod Filipa u stan, a sudeći po tome, počeli su zajednički život.

Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija

– Anđela i Filip su bili nasmijani i veoma raspoloženi kada su stigli pred teniserov stan. Prijatelju su odmah počeli da prepričavaju kako su se proveli u Dubaiju i kakav im je bio let. Zatim su se uputili u stan kako bi se odmorili od puta i spremili za obaveze koje ih očekuju u Beogradu – kaže izvor Blica koji se našao na licu mjesta.

Kao što je “Blic” juče pisao, Anđela i Filip su raskinuli u aprilu, kada je svako krenuo svojim putem, ali su se nedavno pomirili.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO