Gradovi

Stanić: Građani Doboja izlaskom na izbore da kazne one koji su ih prevarili

Građani Doboja će na ponovljenim izborima u nedjelju imati priliku da kazne one koji su ih prevarili i koji žele i dalje da kradu budućnost ovog grada i Republike Srpske, izjavio je šef Kluba poslanika SDS u NSRS Miladin Stanić.

Stanić: Građani Doboja izlaskom na izbore da kazne one koji su ih prevarili
FOTO: SDS/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

On je večeras zajedno sa bivšim poslanikom SDS, a sadašnjim načelnikom Broda, Zoranom Vidićem posjetio Doboj te poručio  da je uvjeren da “podmukle i prljave stvari kao što je izdaja moraju kad tad biti kažnjene”.

– Pozivam građane Doboja da izlaskom na izbore kazne one koji su ih prevarili –  rekao je Stanić.

On kaže da se sa ljudima koji kradu i otimaju ni Doboj, ni Republika Srpska, ne mogu nadati svjetlijoj budućnosti.

– Doboj mora napredovati, a umjesto toga on je sada ekonomski mrtav grad. Protivnik sam da narod odlazi odavde  –  istakao je Stanić.

Pročitajte još

Vidić je dodao da se na izborima 21. februara građani neće samo opredjeljivati  između stranka i njihovih kandidata, nego između onoga šta je moralno, a šta nemoralno.

– Ono što se desilo na izborima koji su poništeni nije samo krađa to je sramota za srpski narod i rod. Svi smo na testu, ne samo SDS, nego čitava Republika Srpska, jer su ponovljeni izbori u Doboju prerasli lokalni karakter – poručio je Vidić.

On je izrazio  zadovoljstvo što sada ima jako puno ljudi koji neće dozvoliti da u Doboju neko ponovo ukrade izbornu volju naroda.

Vidić je pozvao građane da ne ustuknu pred ucjenama i pokušajima zastrašivanja.

– Strah se mora prevazići i kako bi svaki čovjek mogao slobodno i svojom voljom iskoristiti svoje biračko pravo – rekao je Vidić.