Politika

"SPRŽIĆU TE" Stanivuković gostovao kod Hadžifejzovića u emisiji, pa razljutio voditelja

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković sinoć je, gostujući na televiziji Fejs kod novinara i voditelja Senada Hadžifejzovića, poručio da je PDP potrebno potpuno rebrendiranje, razgovarali su i o Jeleni Trivić, potpredsjednici PDP, a tokom emisije je došlo i do žestoke rasprave između Stanivukovića i Hadžifejzovića.

"SPRŽIĆU TE" Stanivuković gostovao kod Hadžifejzovića u emisiji, pa razljutio voditelja
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/FACE TV/SCREENSHOT/RINGIER KOMBO

Situacija je počela da eskalira kada je Hadžifejzović upitao Stanivukovića da li ga pogađa to što ga nazivaju čovjekom Milorada Dodika lidera SNSD, Stanivuković je na to odgovorio: “Ničiji sam”.

Hadžifejzovića ga je onda upitao da li ga Dodik nečim ucjenjuje.

– Za šta da me ucijeni? Sloboda nema cijenu. Pošten sam i čist k´o suza. Lažu da sam ucijenjen. Govore i o Vukanu i Jeleni svašta. Rekli su da imaju snimak i o Jeleni – rekao je Stanivuković.

Nakon kraće rasprave Hadžifejzović je rekao Stanivukoviću da će ga „spržiti“.

Pročitajte još

– Da imam nameru, Draško, spržio bih te za 15 sekundi na ucjenama, Dodiku i snimku – rekao je novinar.

Stanivuković mu je onda odgovorio da je za Dodika pričao da će ga “ubiti”, a njega spržiti.

Hadžifejzović je onda pojasnio da nije mislio da ga sprži „bukvalno“, već novinarski.

Na pitanje šta misli o Dodiku, Stanivuković je odgovorio da je lider SNSD “kriminalac”. On je, takođe, rekao da se nije pomirio s Dodikom.

Govoreći o svom odnosu prema Jeleni Trivić, gradonačelnik Banjaluke rekao je da ona “radi odličan posao” i da je, prema njegovim riječima, napravila sjajan rezultat, ali i da je “smisao politike nije da budemo u opoziciji, već da budemo vlast”.

– Na raskrsnici smo da vidimo ko je bolji od nas dvoje da preuzme stranku. Odrekao sam se mandata poslanika. Imao sam višečasovni razgovor s Mladenom Ivanićem, on je za to da se Jelena i ja usuglasimo ko će biti predsjednik PDP. Džentlmen sam, pustio bih je da bude predsjednica. Glupost je to što kažu da slabim PDP kako bih pomogao Dodiku – rekao je Stanivuković.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije