Hronika

Stanodavac iz pakla PUŠTEN NA SLOBODU: Osumnjičenom za tajno snimanje djevojaka u Banjaluci nije određen pritvor

Manijak Mladen J. (40) iz Stanara koji u srijedu uhapšen jer je otkriveno da je tajno snimao studentkinje, nakon kriminalističke obrade pušten je da se brani sa slobode, potvrđeno je za Srpskainfo.

Stanodavac iz pakla PUŠTEN NA SLOBODU: Osumnjičenom za tajno snimanje djevojaka u Banjaluci nije određen pritvor
FOTO: SHUTTERSTOCK

Manijak je uhapšen nakon što su djevojke poslije dva mjeseca shvatila da im se na nekoliko mjesta u kući nalaze skrivene špijunske kamere i sve su prijavile policiji.

Nakon što je Srpskainfo objavila tekst o ovom manijaku, javnost je ostala šokirana kada su saznali s čim se bavio ovaj stanodavac. 

Sve se dešavalo u Ulici Veljka Mlađenovića u banjalučkom naselju Ada.

Cijela Banjaluka, a pogotovo u pomenutom naslju, juče su pričali o ovom slučaju i nisu mogli vjerovati čime se bavio Mladen. Javnost je ogorčena njegovim postupcima i traže maksimalnu kaznu za njega.

Mladen J. je djevojkama izdao stan, a zatim im je rekao da će u spavaćoj sobi postaviti senzore za dim.

Umjesto senzora, on je na četiri lokacije u stanu sakrio špijunske kamere, one su bile postavljene u spavaćoj sobi, a jedna od njih je bila sakrivena u televizor.

Pročitajte još

Djevojke su tek nakon skoro dva mjeseca otkrile da se ovdje ne radi ni o kakvim senzorima, već da su postavljene kamere u stanu i sve su to prijavile u ponedjeljak uveče policiji. Odmah je pokrenuta istraga i Mladen J. je uhapšen. 

Za sada nije poznato šta je Mladen J. uradio sa snimcima, da li ih je zadržao za sebe ili ih je objavio na interentu.

U Policijskoj upravi Banjaluka su nam potvrdili da je Mladen J. uhapšen i da se sumnjiči da je počinio krivično djelo neovlašteno fotografisanje, a za ovo djelo se može izreći i zatvorska kazna.

Izvor Srpskainfo pojasnio nam je da je nakon kriminalističke obrade postupajući tužilac donio odluku da se on pusti na slobodu i da se protiv njega dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije