Svijet

STANODAVAC IZ PAKLA Sačekao da djevojka izađe iz stana, pa ušao i započeo bizarnu igru (VIDEO)

Učiteljica Tiša Meklaud (24) živi u iznajmljenom stanu, u koji je odlučila da postavi kamere, kako bi pratila šta njene mačke rade kada nije kod kuće, ali i kako bi imala dokaze ukoliko dođe do provale ili obijanja.

STANODAVAC IZ PAKLA Sačekao da djevojka izađe iz stana, pa ušao i započeo bizarnu igru (VIDEO)
FOTO: TIKTOK/TYISHAMACLEOD / SCREENSHOT

Jedna od kamera nalazi se u dnevnom boravku, a druga u spavaćoj sobi. Kada je Tiša nedavno pogledala snimke, imala je šta i da vidi. Njen stanodavac šunjajući se, ušao je u stan, iako zna da ona nije saglasna sa tim, ušao u spavaću sobu i svojim potezom zgrozio mnoge, prenosi Unilad.

Prišao je krevetu, mirisao Tišinu posteljinu, a zatim vratio jastuk i prekrivač na mjesto. Baš u trenutku kada se zaputio prema izlazu, naišla je Tišina prjateljica, koju je zamolila da brine o mačkama dok ona nije kod kuće.

@tyishamacleod

Let’s just say, I’ll be moving and getting out of my lease! Like for part 2! #creepy #landlordsfromhell #pt1 #foryoupage #canada🇨🇦🇨🇦

♬ Oh No – Kreepa

Iznenađenoj prijateljici vlasnik stana je rekao da je došao da provjeri mačke i nahrani ih, ne znajući da je to njena obaveza.

Meklaud je snimke objavila na TikToku i otkrila da je slučaj prijavila policiji. Naglasila je i da će se prvom prilikom odseliti, jer ovo nije prvi put da njen stanodavac “njuška” po stanu kada ona nije tu, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije