Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

STARLETA STANIJA SE BAŠ RAZLJUTILA “Pa stvarno vas treba na gomilu i benzinom zapaliti”

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Jedna od najpoznatijih rijaliti igrača Stanija Dobrojević provodi vrijeme kod kuće, kao i svi građani, zbog vanrednog stanja u Srbiji.

Naime, Stanija je objavila kako njena mama već sprema korake i kolo za njenu svadbu, čime je, vjerovatno, htjela da poruči da se udaje.

– Mama u izolaciji se sprema ovako da igra na mom vjenčanju – napisala je Stanija.

Stanija je objasnila na svom Instagram profilu da nije prekršila zabranu kretanja, na jedan vrlo oštar način.

Nakon ove objave ona je poručila da ne treba niko da je napada, da je prekršila karantin, i da joj je mama poslala poruku kako oni provode svoje dane u Rumi.

Ej 21 dan sam ukupno u karantinu! Šest dan karantina u Srbiji! Poštovala pravila, mjere zaštite prvenstveno zbog sebe, ljudi koje volim pa i ostalih ljudi… kao što i konstantno apelujem na mojim društvenim mrežama! Naravno i da me nadgledaju uredno se javljam na pozive policije! I onda čitam tekst kako kršim pravila karantina?! Samo zato što mi je majka poslala video dok igra kolo i to sam okačila na stori?! I onda ljudska nakaza s ciljem da pokuša da mi napakosti uzme da napiše da kršim pravila karantina?! Pa stvarno vas treba na gomilu i benzinom zapaliti! Ja ne vjerujem kakva sve stoka, marva, spodobe i nakaze u ljudskom obliku dišu ovaj vazduh i zagađuju ovu zemlju sram vas bilo!!!- napisala je Dobrojevićeva, a prenosi Alo.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO