Zabava

"STESALA SAM SE, ALI..." Jellena otkrila da je drastično smršala i koji problem ima zbog toga

Pjevačica Jelena Lalović, poznatija pod umjetničkim imenom Jellena, drastično je smršala uz pomoć dijete na kojoj je bila.

"STESALA SAM SE, ALI..." Jellena otkrila da je drastično smršala i koji problem ima zbog toga
FOTO: MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA

Na dijetama sam raznim, stesala sam se, ali treba još jer imam naslage na stomaku… Najveći problem nastaje kada smršam, jer mi se i grudi smanje i nestanu. Čim se ugojim, i grudi mi porastu priča Jellena.

Ona dodaje da je mnogi nagovaraju da ide na estetske operacije.

Stalno me tjeraju da zategnem lice, ali ja se i dalje trudim da sve što mogu uradim prirodnim putem. Imam problem – plašim se igle! Zato nisam ništa ubrizgavala u lice, ali bojim se da ću morati jednog dana da stisnem zube i zategnem se – rekla je ona za Informer.

Inače, pjevačica je karijeru počela krajem devedesetih godina kao pjevačica “Koktel benda”. Nakon boravka u ovoj grupi Jellena je započela samostalnu karijeru, ali se nakon nekoliko godina sklonila sa scene iako je pjevala s vremena na vrijeme.

U međuvremenu se udala za oficira Komnena Lalovića, a prije toga se našla na funkciji direktora javne ustanove. Kada se porodila potpuno se povukla sa javne scene i posvetila se porodičnom životu.

O njenom privatnom životu se ne zna puno, a skoro 10 godina uživa u skladnom braku sa Komlenom Lalovićem, koji je doktor nauka u oblasti IT.

– Moj muž je mlađi od mene deset godina, uvijek sam voljela mlađe muškarce. Desilo mi da sam se udala za oficira vojske Srbije, za kapetana, a poslije on izađe iz vojske. Ja sam htjela da on na svadbi nosi vojničko odijelo, ali on nije htio. Tako da sam se udala za oficira, ali sada sam sa IT stručnjakom – rekla je Jellena za Novu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije