Zabava

STRAHUJE ZA DJEVOJKU I DIJETE Nakon što ga je napala Kija, Sloba Radanović UNAJMIO OBEZBJEĐENJE

Pošto mu je bivša supruga Kija Kristina Kockar navodno upala u stan i napala ga navodno nožem, pjevač je odlučio da angažuje obezbjeđenje.

STRAHUJE ZA DJEVOJKU I DIJETE Nakon što ga je napala Kija, Sloba Radanović UNAJMIO OBEZBJEĐENJE
FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ, PREDRAG DEDIJER/RAS SRBIJA

Sloba se ne plaši toliko za svoju bezbjednost, ali s obzirom na to da je u vezi sa ženom koja ima dijete, odlučio je da njih dvoje zaštiti tako što bi angažovao momke koji će povremeno da ih čuvaju. Kija je i te kako ljubomorna i ne može da podnese to što Sloba ima djevojku, a sudeći po njenom ponašanju, nikada se ne zna šta bi mogla da uradi – rekao je izvor.

Iako su pjevač i njegova bivša žena pokušavali da demantuju da je među njima došlo do sukoba, izvor blizak istrazi tada je potvrdio da je do incidenta i došlo, te da je Kija nakon svađe i tuče završila u bolnici.

– Kija je molila Slobodana da ne govori medijima šta se desilo, te da demantuje sve priče kako joj ne bi dodatno naudio. S obzirom na to da je on dobar momak, zbog nje je riješio da sve negira. Međutim, jedno je sigurno, a to je njih dvoje više neće imati nikakav kontakt – rekao je izvor za Alo.