Svijet

STRAVA U BEČU Policija pronašla iskasapljeno tijelo, sumnja se da iza svega stoji mafija sa Balkana

Policija u Beču pronašla je unakaženo tijelo muškarca u jednom stanu, a sumnja se da iza zločina stoji mafija sa Balkana.

austrijska policija
FOTO: SHUTTERSTOCK

Prvi nalazi istrage pokazuju da je ubistvo povezano sa narkoticima. Naime, policajci su u srijedu otišli da provere jedan stan za koji su imali dojavu da se u njemu nalazi laboratorija.

Kada su ušli unutra, nešto prije 15 časova, zatekli su tijelo muškarca, kojem su navodno odsečeni pojedini dijelovi tijela.

Pročitajte još

U pitanju je stan u staroj zgradi, a pažnju je privukao jer je imao čudna metalna vrata. U stanu je pronađena i i veća količina marihuane.

Vjeruje se da je muškarac čije su tijelo pronašli mučen prije smrti.

Kako prenosi “0e24”, pozivajući se na dobro informisane izvore, ubijenom su odsječeni prsti i još neki dijelovi tijela.

Iza svega stoji mafija sa Balkana?

Identitet žrtve i motiv ubistva u ovom trenutku nisu poznati.

Međutim, sumnja se da iza svega stoji mafija sa Balkana, jer su brojni državljani Srbije i Crne Gore u posljednje vrijeme iznajmljivali kuće i stanove širom Austrije, a posebno u Beču i tu uzgajali marihuanu.

Nedavno su austrijske vlasti izvele udar protiv srpsko-bosanskog narko-lanca, u kojem su pronađena dva takva objekta za uzgoj kanabisa u Genserndorfu i Badenu. Stan u Beču služio je najvjerovatnije kao skrovište za drogu, piše Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu