Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

STRAVA U PORODICI Tukao ženu i djecu, zgrabio nož i STAVIO POD VRAT, pa skočio s trećeg sprata

Svijet
Autor:

Foto: Pablo Gianinazzi/EPA

Muškarac sa Kosova u ponedjeljak uveče skočio je sa balkona na trećem spratu kuće u gradu Lenzburg u Švajcarskoj, nakon što je prijetio svojoj supruzi i djeci. Prevezen je u bolnicu sa teškim povredama.

Sve je počelo kada je supruga muškarca oko 16 sati pozvala policiju i rekla da je muž tukao nju i djecu, prenosi švajcarski portal Blik.

Kada je policija kantona Argau ušla u stan, osumnjičeni je navodno bio smiren i kooperativan. Ali u jednom trenutku situacija je eskalirala. Muškarac je izvadio nož i stavio ga sebi pod grlo, dok je policija pokušavala da ga umiri.

Nakon toga muškarac sa Kosova izašao je na balkon, sve vrijeme držeći nož u ruci.

Prema riječima policije, u jednom trenutku uspjeli su da ga smire i on je ušao u stan, ali je već u sljedećem ponovo bio na terasi i popeo se na ogradu. Policija je nastavila da razgovara sa njim, a napeta scena trajala je oko 15 minuta.

Nakon toga muškarac je skočio sa balkona na trećem spratu zgrade i pao na zemlju. Prema pisanju Blika, pao je sa visine od oko osam metara. Zadobio je teške povrede, a hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu, gdje je operisan.

Kako je policija saopštila, on nije u životnoj opasnosti, dok su njegova supruga i djeca nepovrijeđeni.

(Telegraf)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO