Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Stravične nesreće kod Laktaša ZAVILE U CRNO tri porodice: Ljekari se BORE ZA ŽIVOT tinejdžerke i mladića

Hronika
Autor:

Foto: Srpskainfo

Maloljetna J. N. (17) koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Mahovljanima kod Latkaša je u veoma teškom stanju i ljekari se bore za njen život, potvrđeno je za Srpskainfo u UKC Republike Srpske.

Sanitetskim vozilikom jutros oko 3.10 časova je u Urgentni centar UKC RS dovezena J. N., koja je nakon dijagnostičke obrade hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

-Pacijentkinja je primljena u teškom opštem stanju, priključena je na aparate za vještačku ventilaciju i sve dalje prognoze su preuranjene – rekla je ljekar Edita Grbavac.

Stefan Kasić koji je takođe teško povrijeđen u ovoj nesreći je hopistalizovan u službi za torokalnu hirurgiju.

-Pacijent je zadobio tjelesne povrede glave i grudnog koša. Trenutno je stabilan i ostaje na daljem liječenju i praćenju u UKC RS – rekao je dežurni doktor Zoran Dakić.

Njih dvoje su jutros teško povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mahovljanima, a tom prlikom život je izgubila maloljetna A. K. sestra Stefana Kasića, kao i Bojan Vuković koji je vozio „golf 5“.

Samo 20 minuta poslije ove nesreće dogodila se još jedna saobraćajka u kojoj je život izgubio Marko Ivekić Stojanović, a povrijeđen vozač „pežoa 206“ Stefan Vidović.

Vidović je nakon prijema i dijagnostičke obrade uz propisanu terapiju pušten na kućno liječenje.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO