Zabava

"STVARI SU SE ZAKOMPLIKOVALE” Marko i Luna moraju da se isele iz njenog stana

Marko Miljković je otkrio da on i njegova trudna vjerenica Luna Đogani planiraju da izgrade kuću u kojoj će živjeti, jer im treba veći prostor zbog bebe.

"STVARI SU SE ZAKOMPLIKOVALE” Marko i Luna moraju da se isele iz njenog stana
FOTO: MILAN ILIC/RAS SRBIJA

Odustao sam od stana u Zemunu koji sam kaparisao, jer su se stvari zakomplikovale. Angažovan sam na kupovini drugog stana, u Zemunu ili na Novom Beogradu. Ako uspijem povoljno da nađem plac, Luna i ja planiramo da napravimo kuću. Treba nam veći prostor, jer dolazi beba – ispričao je dizajner za “Hit Informer”.

Marko je takođe otkrio koliko je Luna zahtjevna trudnica.

– Lunini prohtjevi su vezani za hranu. Tražila je da joj spremim gibanicu. Prvi put sam je pravio i bila je odlična. Luna je sve pojela – kaže on.

Popularni par ne krije sreću zbog trudnoće.

– Naša beba će svakako biti najdivnije stvorenje, jedva čekamo da dođe na svijet. Na koga god da liči, biće najljepše dijete na svijetu. Kad kupimo stan, onda ćemo da preuređujemo sobu za bebu. Već imamo neke ideje. Naša beba će imati sve – dodao je Marko, pa otkrio kako je reagovala njegova mama kada je saznala da će biti baka.

– Moja mama je bila presrećna kad sam joj saopštio da će postati baka. Vrisnula je preko telefona. Nisam joj uživo saopštio, jer sam želio da među prvima sazna. Ona obožava Lunu, pa nije krila koliko je srećna, piše Blic.