Zabava

Supruga Desingerice se hitno oglasila: Evo šta kaže o njegovom privođenju zbog narkotika

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica zaustavljen je danas i priveden zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivne supstance.

Desingerica, Nevena
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, SCREENSHOT/TIKTOK / RINGIER

Kako saznajemo, reper je u “BMW X6” zaustavljen danas na Paliluli, a utvrđeno je da je pozitivan na psihoaktivnu supstancu kanabis, a tim povodom oglasila se i njegova supruga Nevena.

Iako mu je određeno policijsko zadržavanje od 12 sati, pošto je bio pozitivan na kanabis, Nevena tvrdi da njen suprug sigurno nije konzumirao ilegalne supstance, prenosi Blic.

Pročitajte još

– Ne znam ni ja tačno šta se dešava, zato sam ovde. Nemaju razloga da ga drže, nije ništa skrivio, saznaću kada mi kaže advokat. Da je bio pod dejstvom narkotika i duvao, to sigurno nije – rekla je Nevena.

Inače, Desingerica od trenutka kada je kročio na scenu, ne prestaje da šokira javnost svojim postupcima. On je poznat po skandaloznim nastupima na kojima udara publiku patikom, poliva ih alkoholom i pokazuje bušne čarape, a nedavno se pojavio i snimak kako divlja po putu.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak kako bahati reper u centru Beograda divlja ulicom u automobilu, te je prilikom kočenja i sretanja udario od ivičnjak.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu