Zabava

Šuškalo se da im je brak u krizi: Čuvena Šeherzada trudna po treći put

Turska glumica Berguzar Korel, koju je publika zavoljela kao Šeherezadu u seriji "Hiljadu i jedna noć" sa svojim suprugom glumcem Halitom Ergenčom čeka treće dijete.

Šuškalo se da im je brak u krizi: Čuvena Šeherzada trudna po treći put
FOTO: BERGUZARKOREL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Iako se u medijima u posljednje vrijeme šuškalo da im je brak u krizi, ova prelijepa vijest, konačno je stavila tačku na negativna nagađanja.

Srećne vijesti glumica je saznala tik na početku snimanja novog televizijskog projekta, koji je otkazala, kako bi mogla posvećeno da vodi računa o sebi i održava trudnoću.

– Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, tokom višemjesečnih priprema za ulogu u seriji “Knali Yayi” saznala sam da sam u drugom stanju. Iako me trudnoća nije spriječila da nastavim s projektom, snimanje smo, ipak, morali da odložimo zbog fizičkih promjena koje nisu prikladne za moj lik. Nije mi lako da se oprostim od serije koju sam radila sa sjajnim ljudima. Želim da se zahvalim svim svojim kolegama od kojih sam puno naučila i sa kojima sam prošla kroz predivan proces stvaranja ovog projekta. Želja mi je da nam se putevi jednog dana ponovo ukrste – napisala je ona.

– Od momenta kad sam objavila da sam trudna ne stižem da odgovorim na sve poruke. Baš ste me usrećili, puno vam hvala. Neka vam dragi Bog podari puno zdravlja i sreće. Hvala što postojite, piše Blic.

Prihvati notifikacije