Svijet

SVE DETALJNO OPISALA Preživjela kliničku smrt, a kada se vratila u život ŠOKIRALA JE PRIČOM

Tina Hins dobila je srčani zastoj prije nego što je krenula na planinarenje u Finiks u američkoj saveznoj državi Arizoni sa svojim suprugom Brajanom prošle godine.

SVE DETALJNO OPISALA Preživjela kliničku smrt, a kada se vratila u život ŠOKIRALA JE PRIČOM
FOTO: PROFIMEDIA

Majka četvoro djece koja je bila klinički mrtva čak 27 minuta tvrdi kako je raj stvaran. Kada se vratila u život, prvo je tražila papir i olovku te je napisala “It's real” (stvaran je).

Srušila se na pod, ali došla je svijesti pa je opet pala u nesvijest prije nego su ljekari stigli. Do bolnice su je oživljavali čak šest puta, a čak 27 minuta bila je klinički mrtva, rekla je njezina porodica, piše Metro.

Opisujući šta je tada vidjela rekla je “kako je bilo jako stvarno, boje su bile tako živahne”. Rekla je i kako je vidjela lik Isusa koji je stajao ispred crnih vrata sa žutim svijetlom iznad glave.

Njenu nećakinju Medi Džonson priča je toliko dirnula da je na ruku istetovirala što je Tina napisala kada se vratila u život.

Njena priča je toliko stvarna da bi je bilo šteta ne podijeliti. Meni je dala jače povjerenje u vjeru koja često prolazi nezapaženo – objavila je ona na Instagramu, prenosi Avaz.