Magazin

SVE IM JE SERVIRANO Horoskopski znaci koji uvijek dobijaju sve što požele

Vjerovatno ste čuli da nekoga nazivaju “Božijim favoritom”, ali evo kako to izgleda kad ste favorit horoskopa.

Ljubavni horoskop
FOTO: FREEPIK

Ovo  su osobe koje prema horoskopu dobijaju sve što požele “na tacni”, odnosno bez truda.

Prvi na listi su Blizanci. Oni su glavni favoriti univerzuma, bar prema horoskopu. Život im pruža mnogo mogućnosti i štiti ih od nevolja. Blizanci su uvijek u potrazi za sobom i duševnim mirom, ali to ih ne sprečava da isprobavaju nove stvari i često rizikuju.

Pročitajte još

Karakteristike Blizanaca uključuju avanturizam, tvrdoglavost i neusaglašenost. Često se ispostavi da su intelektualci i složene ličnosti.

Sljedeće na listi su Djevice. One imaju najizraženije liderske osobine među horoskopskim znacima elementa Zemlje. Djevice su praktične, sposobne da se brinu o sutrašnjem danu i imaju racionalan pristup. Fleksibilne su i pažljive prema ljudima. Djevice istražuju svijet oko sebe i planiraju svoj uspeh postepeno.

Treći na listi su Strijelčevi. Oni su predstavnici elementa vatre, optimistični i obdareni jakom željom za životom. Strijelčevi su energični, aktivni, radoznali i vole putovanja. Vole da budu viđeni i da rizikuju. Njih karakteriše nemirom i željom za promjenom, zbog odsustva straha od nepoznatog, piše Krstarica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu