Sudbine

“Sve je bilo bezuspješno" Ivica počeo da kašlje tokom službe u crkvi, a onda je POČELA ŽIVOTNA BORBA

U koprivničkoj crkvi Sv. Nikole biskupa u subotu je za vrijeme večernje mise preminuo muškarac u osmoj deceniji života.

“Sve je bilo bezuspješno" Ivica počeo da kašlje tokom službe u crkvi, a onda je POČELA ŽIVOTNA BORBA
FOTO: EURONEWS/YOUTUBE/SCREENSHOT

Muškarac po imenu Ivica star 71 godinu, preminuo je na očigled velikog broja vjernika među kojima je bilo i djece unutar crkve u Koprivnici. Kako se navodi, on je prije početka mise počeo da se osjeća loše. Borio se za dah, a kada je vidjela da pada, njegova supruga je počela da ga doziva.

Odjednom je počeo da kašlje i krklja, nije mogao da dođe do vazduha, supruga se odmah uspaničila, počela je da viče “Ivica, Ivica”, a i ostali koji su se nalazili u blizini priskočili su u pomoć. Odmah su donijeli vodu, ali on se već srušio i prestao da diše. Položili su ga na sto, davali vještačko disanje, masirali srce, ali bezuspješno – ispričala je jedna žena.

Kako se navodi, hitna pomoć je došla veoma brzo, u roku od pet minuta. Nažalost, nije mu bilo spasa.

Pročitajte još

– Oživljavali su ga pred svima gotovo jedan sat, ali nažalost, već je bilo kasno. Nakon nekog vremena došla je i policija, ali spasa mu nije bilo, mogli su samo da konstatuju smrt – rekla je žena koja je sve gledala za Podravski.

Svi pokušali da mu pomognu

Uprkos šoku zbog viđenog i proživljenog vjernici su bili van sebe, ali su ostali u crkvi sve dok se drama odvijala. Željeli su da pomognu, ali nesrećnom muškarcu nije bilo spasa.

– Svi su gledali šta se događa, svi su htjeli da pomognu, ali sve je bilo uzalud. Supruga je vriskala, župnik je bio sav izbezumljen, svi smo bili u šoku i van sebe. Mnogi su i plakali. Velika tragedija, šta drugo reći -ispričala je jedna gospođa.

Da je riječ o prirodnoj smrti potvrdili su i iz PU koprivničko-križevačke.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije