Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“SVE SMO DIJELILE” Muk i nevjerica ispred kuće djevojke koju je žandarm RAZNIO BOMBOM

Hronika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Ispred porodične kuće Marine Petković, koju je zajedno sa sobom ručnom bombom raznio pripadnik Žandarmerije Pavle Rakonjac, u Novoj Pazovi vladao je muk i nevjerica zbog njene tragične pogibije.

Kako za Novosti kažu komšije nesrećne devojke iz Ribareve ulice, ona je bila mirna i dobra djevojka.

– U šoku zbog vijesti da je Marina nastradala. Ne možemo da vjerujemo da se ovo desilo. Njena porodica je poštena i vrijedna, a ona je radila kao vaspitačica. Prema svima se ophodila sa poštovanjem – neutješno pričaju komšije.

Djevojka koju su novinari zatekli u blizini porodične kuće nesrećne djevojke nije znala da joj je drugarica preminula.

– Pa ja Marinu znam čitav život. Zajedno smo odrasle i provele djetinjstvo. Da li je istina to što mi kažete. Ovo je strašno šta se desilo. U velikom sam šoku. Zajedno smo dijelile i dobro i zlo. Do juče smo bile zajedno, a sada je više nema – u suzama je govorila.

Naime, Marina je u porodičnoj kući živjela sa ocem i majkom. Ima i brata, koji je živio u centru Nove Pazove, ali se ponovo vratio u Ribarevu ulicu. Ove godine je, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da se oženi dugogodišnjom djevojkom.

Podsećanja radi, tijela Pavla i Marine nađena su u utorak jutro u 9.30 u kolima na putu između Batajnice i Stare Pazove. Pripadnik žandarmerije je, kako se saznaje od policije, aktivirao ručnu bombu dok je bio u automobilu “opel vektra” sa Marinom.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO