Zabava

"Svi mi pravimo prekršaje" Anđela se oglasila nakon divljanja pred policijom (FOTO)

Nakon što su osvanule paparaco fotografije nekadašnje zadrugarke i voditeljke Anđele Đuričić tokom navodnog sukoba sa policijom, ona se oglasila na društvenim mrežama.

Anđela Đuričić priča
FOTO: ANDJELA DJURICIC/YOUTUBE/SCREENSHOT

Svi mi napravimo poneki prekršaj u saobraćaju, ali ne objavi se za sve lažna priča da je zbog toga uhapšen. Evo me žive, zdrave i slobodne u Beogradu. Molim medije da ne lažu narod. Sutra idemo na snimanje nove emisije i u nove radne pobijede – napisala je Anđela Đuričić na društvenim mrežama, premda su se svi zapitali zbog čega izvrće cijelu priču.

Anđela Đuričić
FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT

Naime, mediji nisu prenijeli da je Đuričićeva uhapšena, nego da se sukobila sa policijom jer nije željela da im da dokumenta kada su odlučili da joj napišu kaznu. Riječi o hapšenju, kao što ona navodi u svojoj objavi, nije bilo.

– Policija je zaustavila da joj napiše kaznu jer je napravila grešku u saobraćaju, a ona je toliko vikala i histerisala, toliki haos napravila, da su ljudi iz kuća i poslovnih objekata izlazili da vide o čemu se radi! Sa policijom se ubjeđivala pola sata, toliko je vikala da normalno nije bilo! Odbila je vozačku dozvolu da im da… Na kraju su zvali još jedno policijsko vozilo jer je histerisala i nisi mogli sa njom da izađu na kraj – izjavio je, podsjetimo, očevidac za Pink.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije