Zabava

"Izbaciću njene fotografije, znam šta voli da radi" Anđela Đuričić razvezala jezik o Dušici Jakovljević (FOTO)

Nakon finala rijalitija Zadruga 6 učesnici gostuju u emisiji Narod pita gdje komentarišu svoje postupke u rijalitiju.

Anđela Đuričić
FOTO: ANDJELAADJURICICC / INSTAGRAM

Vodeći jednu od tema, voditeljka Dušica Jakovljević imala je burnu reakciju na fotografiju diskvalifikovane zadrugarke Anđele Đuričić koju je dobila u inboks.

FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Ona se šokirala dok je gledala Anđelinu fotografiju u toplesu, a njen gost Lepi Mića nadovezao se, te su zajedno u programu uživo pežorativno komentarisali ponašanje Crnogorke nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem.

Anđela Đuričić uživa u Splitu
FOTO: ANDJELAADJURICICC / INSTAGRAM

Anđela je otkrila kako gleda na Dušicin komentar, a tom prilikom nije bila blaga. Najprije je rekla da voditeljkin komentar nije na mjestu.

– Tek napolju se vidjelo koliko ona nije imala profesionalan odnos prema meni kao prema zadrugaru, nego je liječila lične frustracije na meni. Ne znam koji je razlog tome. Neprofesionalno je da na televiziji sa nacionalnom frekvencijom jedna voditeljka uzme fotografiju sa mog Instagram naloga, ali je ista objavljena i na nekom drugom nalogu i sa tog profila je napisana poruka: “Pozdrav za porodicu Slavnić i Ćurčić”. To je vjerovatno bila sprdnja sa tog profila. Ona je to predstavila kao da sam ja to lično objavila sa svog Instagrama uz tu poruku. To me je jako iznenadilo zbog toga što je ona neko ko se predstavlja da 20 godina radi taj posao – rekla je Anđela, te optužila Jakovljevićevu da se služi lažima.

Pročitajte još

– Ne treba da se služi lažima na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Svako govori o sebi, a ona je tu rekla mnogo više o sebi nego o meni. Opet ja ne bih puno pričala o njoj, ali ako me bude vukla za jezik, moraću malo da ga razvežem i kažem šta ona radi i čime se bavi i zašto liječi te frustracije na meni – rekla je Đuričićeva, pa dodala:

– Čula sam da voli muškarce zadrugare, tako da neka se pozabavi time šta radi u slobodno vrijeme da ja ne bih kačila slike čime se bavi i šta radi. Ne bih joj ostala dužna da me još jednom sa lažnim informacijama spomene, jer stvarno nikoga ne diram. Ovo su mi strašne stvari, toliko da sam spremna da nekoga lično raskrinkam – završila je Anđela, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije