Zabava

"TAČNO JE, RAZVODIMO SE" Poznati pjevač se rastaje od 13 godina mlađe misice, ona PALA U DEPRESIJU

Popularni pjevač kojeg je publika upoznala kroz šou programu “X faktor”, a sada ga gleda u “Tvoje lice zvuči poznato”, Daniel Kajmakoski, razvodi se od 13 godina mlađe supruge, makedonske misice Kristine Dimitrijevske.

"TAČNO JE, RAZVODIMO SE" Poznati pjevač se rastaje od 13 godina mlađe misice, ona PALA U DEPRESIJU
FOTO: DANIEL_KAJMAKOSKI/INSTAGRAM SCREENSHOT

Naime, on je u saopštenju, koje je prenio Stori odlučio da stavi tačku na sve glassine.

Kristina i ja nismo zajedno već duže vrijeme. Brakorazvodna parnica je u toku. Donjeli smo odluku da se razvedemo zato što smo shvatili da je to najbolja opcija za nas. Ostali smo dobri prijatelji i nastojaćemo da budemo što bolji roditelji našem djetetu. Zbog njega smo stalno u kontaktu. Naše porodice i bliski prijatelji odavno već znaju za razvod i zahvalni smo im na podršci koju nam pružaju. Ovaj period nije lak ni za koga od nas – rekao je Daniel u saopštenju.

Ipak, za makedonske medije je misica bila nešto detaljnija, te je otkrila da je upala u depresiju zbog razvoda.

– Kada voliš, teško prihvatiš činjenicu da vam ne ide, da niste jedno za drugo. U tom periodu nisam željela da komuniciram ni sa kim, zatvorila sam se u sebe. Činilo mi se kao da će mi se cijeli svijet obrušiti na glavu. Poslije dužeg opiranja trgla sam se i sama izašla na kraj s bolom koji mi je razarao srce – rekla je manekenka i dodala da joj je u borbi sa depresijom pomoglo vježbanje.

– Zbog posla kojim se bavim, morala sam da nastavim da vježbam. Svakog dana sam odradila u teretanu.