Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“TAČNO JE, RAZVODIMO SE” Poznati pjevač se rastaje od 13 godina mlađe misice, ona PALA U DEPRESIJU

Zabava
Autor:

Foto: daniel_kajmakoski/Instagram screenshot

Popularni pjevač kojeg je publika upoznala kroz šou programu “X faktor”, a sada ga gleda u “Tvoje lice zvuči poznato”, Daniel Kajmakoski, razvodi se od 13 godina mlađe supruge, makedonske misice Kristine Dimitrijevske.

Naime, on je u saopštenju, koje je prenio Stori odlučio da stavi tačku na sve glassine.

– Kristina i ja nismo zajedno već duže vrijeme. Brakorazvodna parnica je u toku. Donjeli smo odluku da se razvedemo zato što smo shvatili da je to najbolja opcija za nas. Ostali smo dobri prijatelji i nastojaćemo da budemo što bolji roditelji našem djetetu. Zbog njega smo stalno u kontaktu. Naše porodice i bliski prijatelji odavno već znaju za razvod i zahvalni smo im na podršci koju nam pružaju. Ovaj period nije lak ni za koga od nas – rekao je Daniel u saopštenju.

Ipak, za makedonske medije je misica bila nešto detaljnija, te je otkrila da je upala u depresiju zbog razvoda.

– Kada voliš, teško prihvatiš činjenicu da vam ne ide, da niste jedno za drugo. U tom periodu nisam željela da komuniciram ni sa kim, zatvorila sam se u sebe. Činilo mi se kao da će mi se cijeli svijet obrušiti na glavu. Poslije dužeg opiranja trgla sam se i sama izašla na kraj s bolom koji mi je razarao srce – rekla je manekenka i dodala da joj je u borbi sa depresijom pomoglo vježbanje.

– Zbog posla kojim se bavim, morala sam da nastavim da vježbam. Svakog dana sam odradila u teretanu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO