Hronika

"TAJNU JE ODNIO U GROB" Goran se objesio u hotelu samo nekoliko sati nakon što je VJERIO DJEVOJKU

Goran S. (39) iz Negosavlja kod Medveđe, samo nekoliko sati nakon što je vjerio djevojku, u ponedjeljak uveče nađen je mrtav u sobu jednog leskovačkog hotela a sumnja se da se objesio kaišem.

"TAJNU JE ODNIO U GROB" Goran se objesio u hotelu samo nekoliko sati nakon što je VJERIO DJEVOJKU
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

U leskovačkoj policiji potvrdili su da je Goran S. nađen mrtav u tuš kabini hotelske sobe na periferiji grada, piše Blic.

Goran S. i njegova vjerenica su prethodno iznajmili sobu, jer je on navodno planirao da se malo odmore prije nego što krenu ka Beogradu, gde posljednjih nekoliko godina živi i radi.

Prijavili su se na recepciji, Goran S. se legitimisao ličnom kartom. Nakon što su ušli u sobu, Goran je vjerenicu poslao do automobila parkiiranog ispred hotela, da mu donesec neke stvari.

Djevojka je izašla, i dok je bila odsutna Goran S. je upao u kupatilo i obesio se o svoj kaiš. Kada se vratila u sobu, vjerenica je otvorila vrata kupatila i šokirala se prizotrom – čovjek sa kojim je planirala budućnost, nije davao znake života.

Odmah su pozvani policija i Hitna pomoć, koja je nažalost samo konstatovala smrt mladog čoveka.

Goran S. sahranejn je popodne na lokalnom groblju u Negosavlju, gdje je proveo detiljnstvo i u kome žive njegovi roditelji.

Zašto je odlučio da sebi oduzme život, međutim i dalje je enigma za one koji su ga poznavali.

– To je samo on znao i tu tajnu je sa sobom odneo u grob – kaže za Blic jedan rođak Gorana S.