Gradovi

TAKMIČILI SE LOVCI SRPSKE Miladin Stjepanović šampion

Pobjednik takmičenja u gađanju glinenih golubova, koje je organizovalo Lovačko udruženje „Srna“ iz Srpca, je Miladin Stjepanović, član Lovačkog udruženja “Podrinje” iz Janje.

TAKMIČILI SE LOVCI SRPSKE Miladin Stjepanović šampion
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Drugo mjesto zauzeo je Mladen Milošević iz Lovačkog udruženja “Semberija” iz Bijeljine, a treće Stefan Škorić iz Lovačkog udruženja “Srndać” iz Stanara.

Članovi Lovačkog udruženja “Srndać” iz Stanara pobjednici su u ekipnoj konkurenciji, druga je “Motajica” iz Dervente, a treće mjesto zauzelo je Lovačko udruženje “Semberija iz Bijeljine.

Pobjednik Miladin Stjepanović kaže da će Srbac pamtiti po uspjehu, druženju i lijepim uspomenama.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Konkurencija je bila zaista jaka, sve su to bili dobri, mladi lovci. Učio sam i trenirao, a nakon nekoliko drugih i trećih mjesta na takmičenjima u drugim mjestima, konačno sam postao šampion – rekao je Stjepanović.

Savo Minić, predsjednik Lovačkog saveza Republike Srpske, rekao je da su članovi LU “Srna” iz Srpca primjer ostalim udruženjima.

– Uprkos problemima s virusom korona Lovački savez Republike Srpske ispunjava sve svoje obaveze zacrtane u kalendaru. Ponosan sam na Savez koji je sa 23.000 članova veoma organizovan društveni faktor, koristan našoj zajednici – rekao je Minić nakon uručenja pehara i diploma najboljim na takmičenju u gađanju glinenih golubova.