Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“TAKVA LJUBAV SE JEDNOM DOGAĐA” Sahranjen mladić koji je poginuo u stravičnom sudaru sa autobusom

Hronika
Autor:

Foto: N. Božović/RAS Srbija

Stefan Ilić (26), koji je 10. januara na putu Kruševac – Đunis, vozeći “fijata” poginuo na licu mjesta u direktnom sudaru sa autobusom “Jugoprevoza”, sahranjen je danas na groblju u Parunovcu kod Kruševca.

Samo dan nakon nesreće, teškim povredama podlegla je i njegova supruga, mlada porodilja Jovana Milenković (25), prethodno donjevši na svijet sina teškog 3,5 kilograma.

– Stefana smo zajedno podigli brat Miloš, naša pokojna majka Milenija i ja. Bio je vrijedan, dobar sin i bratanac. Mnogo je bio vezan za baku, ali i za sve nas, oca, brata Ivana i sestru Ivanu. Svi smo pretužni – ispričao je Radomir Ilić, Stefanov stric, piše Blic.

Foto: Facebook/screenshot

U Jovanu je, kako je ispričao stric Radomir, Stefan bio zaljubljen do ušiju. Kaže da je bratanac umio da sa svojom dragom, telefonira tako što izađe iz kuće kada je lijepo vrijeme, da drugi ne bi čuli kako joj neumorno izjavljuje ljubav. Takva ljubav, pričaju Ilići, jednom se događa.

Rodbina i prijatelji koji su došli iz Makedonije i Sarajeva bili su dio tužne povorke, ne vjerujući da su na sahrani mladića koji je 24. januara trebalo da proslavi rođenje sina prvenca.

Ivan, Stefanov voljeni brat, pokušavao je da ostane jak zbog porodice, ali su mu oči sve vrijeme bile pune suza. Sestra, Ivana, ipak, nije izdržala. Glasno je dovikivala Stefanovo ime.

Sahrana Jovane Milenković biće u nedjelju na groblju u Đunisu. Od povreda se u bolnici još uvijek oporavlja njena rođena sestra, Teodora, koja je sa Jovanom sjedila na zadnjem sjedištu “fijata”. Njihov otac, Saša Milenković, bio je suvozač u automobilu kada se dogodila nesreća, poslije koje je priveden vozač autobusa Bojan I. (37).

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO