Politika

Tegeltija: Policija Srpske garant mira i bezbjednosti

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija čestitao je ministru unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganu Lukaču, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske 4. april - Dan policije.

Tegeltija: Policija Srpske garant mira i bezbjednosti
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Od svog nastanka, policija Republike Srpske garant je mira, vladavine prava i bezbjednosti svih građana Srpske, a visok profesionalni standard i nesebičnu brigu za građane pokazali ste i u ovim izazovnim vremenima pandemije virusa korona, istakao je Tegeltija u čestitki.

Predsjedavajući Savjeta ministara naveo je da je policija Srpske, požrtvovano radeći na suzbijanju svih negativnih pojava u društvu, pokazala spremnost da u svakom trenutku svoje sposobnosti, znanja i vještine stavi u službu građana na čemu im iskreno zahvaljuje, saopšteno je iz Kabineta predsjedavajućeg Savjeta ministara.

– Uvjeren sam da ćete i u vremenu koje je pred nama, nastaviti hrabro i posvećeno izvršavati svoje obaveze, te da će humanost, plemenitost, stručnost i poštovanje zakona i dalje biti okosnica vašeg rada. Sa željom da i u budućem periodu nastavite da predano radite svoj posao ostvarujući zapažene profesionalne rezultate, Vama i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske čestitam Dan policije Republike Srpske – naglasio je Tegeltija u čestitki.

Prihvati notifikacije