Banjaluka

“TEMA NAREDNOG PERFORMANSA ĆE BITI PAPCI” Gradski odbor SDS ukazuje na “bolest” epidemioloških razmjera

Krajnje je nekorektno da jedna novoformirana partija, sačinjena od političkih preletača, ničim izazvana vrijeđa državotvornu stranku, istakli su u Gradskom odboru SDS Banjaluka.

“TEMA NAREDNOG PERFORMANSA ĆE BITI PAPCI” Gradski odbor SDS ukazuje na “bolest” epidemioloških razmjera
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Činjenica da su se u harangu  protiv banjalučkog  SDS, u kojoj se uvredama i tužbama  pokušava spriječiti razotkrivanje afera, sada uključili i politički preletači, daje nam dodatnu energiju da istrajemo u borbi za bolju i pravedniju Banjaluku – naveli su oni.

Iz GO SDS Banjaluka su poručili da će borba protiv društvene bolesti zvane papci, koja je u političkom životu Banjaluke dostigla epidemiološke razmjere, u narednom periodu  biti glavni prioritet medijskog djelovanja banjalučkog SDS, uključujući i performanse.

Pročitajte još

Smatraju da stranke koje nisu nastale na osnovu izborne volje građana nemaju legitimitet da učestvuju u političkom diskursu.

– Svjesni smo da se grupacija, koja je nastala kao nusproizvod trvenja u vladajućoj koaliciji, napadom na SDS samo želi dodvoriti svojim političkim pokroviteljima – navode iz GO SDS Banjaluka.