Hronika

TEŠKA KRAĐA Provala u laktaškom naselju, lopov odnio više od 3.000 KM iz kafića

Policijski službenici Policijske stanice Laktaši prije nekoliko dana su izvršili kriminalističku obradu osobe D.S. iz Laktaša, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo teška krađa iz Krivičnog zakonika Republike Srpske.

lopov
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Navedena osoba se sumnjiči da je tokom noći 21./22.06.2024. godine upotrebom fizičke snage i podesnog alata djelovala na vrata ugostiteljskog objekta u mjestu Trn, grad Laktaši, potom ušla u unutrašnjost, kojom prilikom je iz ladice u šanku ukrala novac u iznosu od 3 320 KM.

Takođe, navedena osoba sumnjiči se da je da je u proteklih sedam dana upotrebom fizičke snage i podesnog alata djelovala na ulazna vrata drugog ugostiteljskog objekta u Laktašima, sa namjerom da uđe u unutrašanjost.

Pročitajte još

Na osnovu naredbe sudije Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata, kao i vozila koje koristi D.S. kojom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela krađa.Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv navedenog će Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu