Zabava

"Test je pokazao trudnoću" Isplivale intimne informacije Rade Manojlović

Poznata pjevačica Rada Manojlović navodno je radila test za trudnoću, a onda je uslijedio obrt.

"Test je pokazao trudnoću" Isplivale intimne informacije Rade Manojlović
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RINGIER

Već izvesno vrijeme se spekuliše da su Milan Stanković i Rada Manojlović obnovili romansu, ali to do sada još nisu zvanično potvrdili, a sada su, prema pisanju “Sveta”, doživjeli situaciju o kojoj su dosta razmišljali. Naime, kako tvrdi pomenuti list trudna Rada Manojlović vijest je primila sa dozom iznenađenja, a onda je uslijedio šok.

– Rada je počela da sumnja da se nešto dešava sa njom, pošto joj je ciklus kasnio. Po preporuci sestre odradila je test koji je pokazao da je trudna. Nije znala da li da se raduje ili da paniči, jer je spremila nove pjesme i na poslovnom planu spremna je da gruva. Pribrala se i pričala sa sestrom Marijom, a najveća nedoumica bila je da li da traži savjet od Milana ili da sama donese odluku. Složile su se da treba sebi da da vremena da razmisli, jer nije mala stvar roditi dijete, a Rada želi kad se to bude desilo da se apsolutno posveti porodici – rekao je izvor blizak Radi iz Četereža.

Pročitajte još

Na kraju je dodao:

– Poslije neprospavane noći sve se riješilo, Rada je dobila ciklus, ali tek tada nije znala da li da plače ili se smije. Rada je pozvala Milana i u dahu mu ispričala šta se desilo. Ipak, Milan se naljutio, povrijedilo ga je što se oko tako bitne stvari nije konsultovala sa njim nego sa sestrom. Rekao joj je da mora da shvati da su njih dvoje jedno drugom najveća podrška i u dobru i u zlu – priča izvor pomenutog lista, piše Blic.

Prihvati notifikacije