Zabava

Saša Popović iznio NEPOZNATE DETALJE o popularnoj pjevačici “Nije imala ništa, kupili smo joj svu garderobu”

Kreativni direktor "Granda", Saša Popović zadužen je za karijere mnogi pjevača, a jednom prilikom iznio je nepoznate detalje o pjevačici Radi Manojlović, koja je bila u takmičenju prije više od 10 godina.

Rada Manojlović i Saša Popović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Naime, kako je ispričao, on i njegova supruga Suzana Jovanović mnogo su pomogli Radi na početku njene karijere, te je bila u njihovoj kući nakon takmičenja, a kupili su joj i mnogo garderobe.

– Poslije finala su došle kod mene kući i Suzana je otišla u neki tržni centar kupila je sve od garderobe, obuću, ovo ono sve je obukla, Rada tada ništa nije imala. Ali Rada je zahvalna i ona je to u emisiji i rekla, da se zahvaljuje i meni i Suzani što smo zaista prema njoj bili onako predusretljivi i što smo joj pomogli u trenutku kad ona sama sebi nije mogla – otkrio je Saša za Skandal.

Pročitajte još

Podsjetimo, pevačica Rada Manojlović ne može da prežali hit koji nije snimila, a pripao je njenoj koleginici. Ona je jednom otkrila da je danima plakala zbog samo jednog poteza čelnika Grand produkcije, Saše Popovića.- Od svih tih pjesama postoje demo snimci koje sam ja otpjevala. Saša Popović je tada još uvijek birao pjesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: ‘Meni nije nešto ovo…’ Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mjesec dana nakon toga – pričala je Rada jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji.

FOTO: A. DOJKIĆ / RINGIER
FOTO: A. DOJKIĆ / RINGIER

Pjevačica je otkrila kako je to uticalo na Sašu.

– Poslije toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promjene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pjesme. Vidio je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio – otkrila je Rada.

– Rekao je: “Djeco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se miješam. Imate dozvolu da sami birate pjesme” – objasnila je pjevačica svojevremeno.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu