Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“TI SI MOJA ČOKOLADA” Jelena i Novak Đoković zajedno ZAPJEVALI na sceni (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: jelenadjokovicndf/Instagram screenshot

Jelena i Novak Đoković stigli su u Beograd, a sinoć su se pojavili u Ateljeu 212, gdje su uživali uz predstavu, ali i zapjevali.

Bračni par Đoković je, na oudševljenje svih prisutnih, u jednom trenutku izašao na binu i u duetu zapjevao pjesmu grupe Idoli “Čokolada”.

– Ti si moja čokolada, ja sam tvoja čokolada, i da nisi tako mlada, ja bih te ljubio – pjevao je Nole Jeleni.

View this post on Instagram

With our NDF team, donors and friends we celebrated giving, supporting kids and love. Novak and I were invited on stage to sing and…. we had fun! We are sharing with you our joy and love and invite you to join our community at @novakfoundation ❤️ @djokernole did well, I guess Sanremo was a majestic spring board for his music career 🥰🙈🎤🎼🎧 Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima @novakfoundation . Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro dosla priprema na Sanremu 🏆 a ja….pa ja prosto nemam opravdanje 🎧🙉🤣

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Ona mu je uzvratila istim stihovima.

– Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima Fondacije “Novak Đoković”. Pozvali su nas na binu i izazvali da pjevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu, a ja…. pa ja prosto nemam opravdanje – napisala je Jelena u opisu videa koji je potom podijelila na svom Instagram profilu.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO