Zabava

"To je jedino mjesto gdje sam bila srećna" Jelena Karleuša se oglasila nakon prijave Duška Tošića (FOTO)

Pjevačica Jelena Karleuša danima je u žiži javnosti nakon što je 7. januara prijavila muža Duška Tošića za porodično nasilje, a sada se oglasila na svom Instagramu.

"To je jedino mjesto gdje sam bila srećna" Jelena Karleuša se oglasila nakon prijave Duška Tošića (FOTO)
FOTO: FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Ponekad u svom životu, jedino mesto gde sam bila srećna je scena – napisala je Karleuša na svom Instagram profilu.

Da podsjetimo, Duško Tošić, koga je supruga Jelena Kaleuša prijavila za nasilje u porodici, u policiji je navodno ispričao da mu supruga “smešta aferu” kako bi mu napakostila jer im je brak navodno u krizi.

– Ponavljao je da nikada nije bio nasilan, kao i da nikada u životu nije digao ruku na svoju ženu. Rekao je da je tačno da su se posvađali za ručkom, ali je negirao da je došlo do fizičkog obračuna. Kleo se da je samo povisio ton na pjevačicu, a da ga je ona iz osvete prijavila policiji jer već dugo nisu u dobrim odnosima – ispričao je navodno izvor iz policije za Informer.

At times in my life, the only place I have been happy is when I’m on stage!

Posted by Jelena Karleuša on Friday, January 14, 2022

Moje ime, lik i djelo treba da se pojavljuju isključivo u pričama koje su u vezi sa sportom i humanitarnim delima. Nažalost, to nije slučaj, pa sam primoran da se obratim na ovaj način. Svuda sam predstavljen kao nasilnik, iako ne podržavam nasilje i nikada se njime nisam služio. Oni koji me poznaju znaju da sam čovjek koji se uvek trudi da bude gospodin, gdje god bio i šta god radio. Zato ću ostati dosljedan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da prođe ovaj vetar koji je usmeren protiv mene – napisao je Tošić na Instagramu.

Inače, Jelena je 7. januara prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je pljunuo i dva puta udario u lice. Tošić je zatim otišao u policijsku stanicu Savski vijenac, gdje je dao izjavu. Odmah mu je izrečena hitna mjera zabrane prilaska pjevačici 48 sati, koja mu je u nedelju produžena na još 30 dana.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu