Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“TO NE LIČI NA NJEGA” Mina Kostić, druga Đusova sestra, u šoku nakon što je PREBIO ROĐAKU

Zabava
Autor:

Foto: Zoran Ilić/RAS Srbija

Poznati reper i učesnik nekoliko rijaliti programa Ivan Ivanović Đus fizički je napao sestru na sred ulice ispred sendvičare nakon žustre svađe, a ona ga je potom prijavila u policijskoj stanici na Zvezdari

Ova vijest šokirala je mnoge koji poznaju repera, pa i njegovu sestru, folk pjevačicu Minu Kostić.

– Ja sam se maloprije probudila, krenula sam na neko snimanje, nisam ni upalila TV, niti sam pogledala novine i portale. Na kraju krajeva, mogu da pozovem i da pitam šta se desilo. Nisam zaista upućena ni u šta. Ja prvi put tako nešto čujem od vas – rekla je za Blic Mina Kostić.

Ona je dodala da mu to ne liči na njega.

– Ne liči mi to na njega da uradi tako nešto. Ja ga ne znam kao takvog. Ne znam o čemu se radi, pa ne mogu nikom ni da sudim, bože moj – dodala je.

Mina kaže da se nije čula sa akterima nemilog događaja.

– Nisam se čula sa Đusom, ni sa njom, ona je valjda dugo živjela preko. Sa Đusom sam u kontaktu, viđamo se, čujemo se, idemo na slavu jedno kod drugog, ali se ne čujemo svaki dan – poručila nam je Mina i dodala da tek kada se bude čula sa bratom i dobila informacije o incidentu može da da opširniji komnetar na cijelu priču.

Podsjećamo, Minu Kostić je kao petogodišnju djevojčicu usvojila Đusova tetka Duda, koja je odgajila Minu i bila joj najveća podrška za bavljenje pjevanjem. Minina pomajka Duda, koja je bila srčani bolesnik, preminula je prije godinu dana.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO