Hronika

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA ČASLAVOM “Na svaki škrip kapije otac se tvoj dizao iz stolice”

Časlav Živojinović (24) iz sela Vranovo kod Smedereva koji je nestao 29. oktobra, pronađen je mrtav u rijeci Moravi kod mjesta u kojem je živio.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA ČASLAVOM “Na svaki škrip kapije otac se tvoj dizao iz stolice”
FOTO: PRIVATNA ARHIVA/RAS SRBIJA

To je novinarima potvrdio njegov stric Predrag Živojinović koji se na svom Fejsbuk nalogu potresnim riječima oprostio od svog bratanca.

Tuga, zimska tišina jezu stvara, muk nema te… Na svaki skrip kapije otac se tvoj dizao iz stolice. Moje si parče srca, slagalici nedostaješ. Pričam a priča mi je prazna. Boliš me moj Časlave – napisao je Predrag na Fejsbuku.

Tuga, zimska tisina jezu stvara, muk nema te…..Na svaki skrip kapije otac se tvoj dizao iz stolice.Moje si parce srca, slagalici ne dostajes. Pricam a prica mi je prazna.Bolis me moj Caslave!

Posted by Predrag Zivojinovic on Saturday, December 7, 2019

Podsjetimo, Časlav Živojinović je kolima otišao od svoje kuće krajem oktobra i od tada se nije javljao. Slučaj je prijavljen policiji, a ni njegovi članovi porodice, kao ni prijatelji, nisu pronalazili razlog zbog kog bi mladić mogao da digne ruku na sebe.

Samo 15 minuta prije nego što je otišao od kuće, mladić je na svom Fejsbuk profilu podijelio pesmu “Sky and Sand”. Kao opis za pjesmu i status napisao je da se osjeća nepotpuno.

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija
Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

Prevod pjesme koju je podijelio samo 15 minuta prije nestanka glasi: živ sam samo kad sam s tobom i sve dok letimo ovaj svijet nema kraj. Danju ćeš me naći pored sebe, trudiću se da uradim sve kako treba i da ispravim stvari. Kada sve krene po zlu, samo ću ja biti kriv.

Bratu i ocu je samo javio rekao da ide do grada u banku. Nestanak je policiji prijavljen istog dana u popodnevnim časovima.

Kako je ranije ispričao njegov najbolji drug Miljan, baš ništa nije ukazivalo da bi on tek tako mogao da nestane.

Kako Miljan navodi, Časlav se prije, no što je nestao, ponašao uobičajeno.