Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TRAGIČNA SUDBINA Kolege o poginulom vozaču: Preživio je udes, stao pored kombija i neko ga je POKOSIO

Hronika
Autor:

FOTO: TANJUG/SCREENSHOT

Vijest o smrti tridesetdvogodišnjeg Peđe Atanasijevića iz pirotskog Velikog Sela, koji je stradao na autoputu, primljena je sa nevjericom, a porodica ne može da dođe sebi.

Iza njega su ostali supruga Dušica, sin Danilo, majka Ana, otac Dejan i brat Milan. Krenuo je na put u Beograd, kombijem ribnjaka u kom je zaposlen, kojim je dosad išao mnogo puta u prestonicu.

– Ako je neko trebalo da živi, onda je to Šeđa. Znamo ga od malih nogu, to je dečko koji nikome nikada u selu nije rekao nijednu ružnu riječ, niti ikoga poprijeko pogledao – rekao je Mateja Matejić, jedan od poznanika nastradalog Peđe.

Kako kažu bio je mladić koji uopšte nije ulaio u konflikte.

– Ni sa kim se nije posvađao. Odrastao je u skladnoj porodici i još ne vjerujem da je poginuo – kaže sagovornik.

On se, kako kažu prijatelji, samo dan ranije šalio sa komšijama i drugarima, kao i sa kolegama na obližnjem ribnjagu, gdje je inače radio. Kažu da je bio besprijekoran radnik i kolega. Stalno je kombijem vozio za Beograd, a put je znao odlično.

– Za njegovu smrt smo saznali iz medija i prepoznali kombi na slikama – rekao je jedan od kolega.

On dodaje da je mladića dočekala strašna sudbina.

– Izgleda da je preživio sudar i da je stajao kraj kombija i tada ga je neko od onih koji su se “zakucavali” u kolonu jednostavno pokosio – tužno kažu kolege mladića.

(Novosti)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO