Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Tramp u provodu sa milijarderom koji je OPTUŽEN ZA TRGOVINU MALOLJETNICAMA

Svijet
Autor:

Foto: @TODAYshow/Twitter screenshot

Televizija NBC objavila je strari snimak iz odmarališta “Mar-a-Lago” Donalda Trampa na kome se vidi kako se američki predsjednik i osuđeni pedofil Džefri Epstajn ludo provode na jednoj od zabava.

Video snimljen 1992. godine pokazuje kako je Tramp na žurci povodom otvaranja kluba ugostio milijardera koji trenutno u pritvoru čeka drugo suđenje za seksualno zlostavljanje i trgovinu maloljetnicama.

Na snimku se vidi kako kako Tramp pokazuje prstom na žene, uglavnom navijačice ragbi kluba “Bafalo bils”. U jednom trenutku, prema NBC-u, čini se da Tramp svom prijatelju šapne: “Pogledaj onu tamo, ona je zgodna”.

Izgledalo je da je predsjednik govorio nešto vrlo duhovito, jer se Epstajn u jednom trenutku uhvatio za stomak od smijeha.

U sledećem kadru vidi se kako Tramp od pozadi grabi jednu od mladih djevojaka i tapše je po zadnjici.

Optužbe protiv Epstajna podigle su veliku prašinu u javnosti, a mediji su odmah počeli da izvještavaju o višedecenijskom prijateljstvu između aktuelnog predsjednika i bogatog finansijera. Mnogi tvrde da je Epstajnu upravo to poznanstvo pomoglo da toliko dugo izbjegne zatvorsku kaznu za počinjene zločine.

Nakon Epstajnovog hapšenja Tramp je počeo da se ograđuje od starog prijatelja za kojeg je u prošlosti imao samo riječi hvale.

– Pa, poznavao sam Epstajna kao što su ga svi u Palm Biču poznavali. Bio je inventar u Palm Biču. Mislim da nisam razgovarao s njim 15 godina. Nisam bio fan – rekao je Tramp.

Međutim, NBC-ev snimak samo je posljednji u nizu objavljenih videa i fotografija koji dokazuju da su njih dvojica bili bliski prijatelji.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO