Zabava

"Tražila mi je da ponovo pišem pismeni" Nataša Bekvalac progovorila o predrasudama u djetinjstvu i školi jer joj je majka bila učiteljica

Nataša Bekvalac tokom svoje karijere stekla je armiju fanova, ali često je bila i osporavana sa čim se lavovski borila.

Nataša Bekvalac
FOTO: TV PINK / YOUTUBE/SCREENSHOT

Ona je svojevremeno otkrila kako je i tokom odrstanja imala izazovne situacija u kojima se morala da se dokazuje što joj je kasnije pomoglo kada se suočavala mnogo većim problemima.

– Bila sam zvrk! Kad se sjetim svog djetinjstva, to je više bilo odrastanje sa Kristinom nego sa Draganom, jer je ona dosta starija od nas, pa nas se uvijek ćuškala od sebe. Bila je djevojka kad smo mi bile baš klinke i samo smo joj smetale, ali od nje sam mnogo toga naučila, bila mi je kao druga majka. I dan danas ima zaštitnički stav i prema meni i prema Kristini, ali ne sestrinski, nego majčinski – ispričala je svojevremeno pjevačica, piše Grand.

Pročitajte još

Nataša Bekvalac se dotakla i odrastanja uz majku koja je bila učiteljica, kao i predrasuda u školi.

Nataša Bekvalac
FOTO: ALEKSANDAR DOJKIĆ / RINGIER

Iako je bila uzorno dijete, vukovac, pjevala u horu, pojedini đaci, pa čak i nastavnici nisu hvalili njen trud i kreativnost, već su zasluge prepisivali njenoj majci.

– Nevjerovatno, ali sa takvim stvarima se susrećem i dan danas, a to su ta osuđivanja i predrasude, samo sada na mnogo višem nivou. Pa tako kad sam krenula u školu, bila sam dobar đak, jer mi je, naravno, mama učiteljica, govorili su “Pa naravno da je skroz odlična kad joj je mama učiteljica”. To su stvari koje su me jako boljele dok sam bila dijete. Jednom mi čak učiteljica nije ocijenila rad i tražila da pišem ponovo pismeni iz srpskog, jer je mislila da mi je neko drugi pisao – ispričala je Nataša svojevremeno.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu